keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Kuulumisia


Syksyinen tervehdys Sinulle, parahin jäsenemme!

Yhdistyksemme toiminta on taas kesätauon jälkeen aktivoitunut. Saimme nauttia Ferragosto-päivänä monipuolisesta esityksestä, kun Asikaisen perhe kertoi paikalle päässeille vaiherikkaan tarinansa siitä, kuinka löytää koti Italiasta. Paikalle pääsi 17 kuulijaa. Seuraavat tapahtumat ovat varmistuneet:

22.10. (tiistai) klo 19 Viini-ilta Kauneushoitola Artemiksen tiloissa (Palokunnankatu 15; entinen Postin talo)
Saamme maisteltavaksemme kolme erilaista viiniä sekä niihin sopivia pikku herkkuja vapaamuotoisen seurustelun lomassa. Tilaisuuden hinta on 30,00e/henkilö. Tule ja ota ystäväsikin mukaan! Sitovat ilmoittautumiset 15.10. mennessä Kaisalle.

28.11. (torstai) klo 18.00 Pikkujoulu ravintola Borassa (Hätilänkatu 1)
Vapaamuotoinen ja omakustanteinen pikkujoulumme vietetään tänä vuonna ravintola Borassa, jonne kuulemma valmistuu oikea pitsauuni syksyn mittaan. Tähänkin ilmoittautumiset 20.11. mennessä Kaisalle.

Lisäksi tulossa on tammikuussa retki Tampereelle museokeskus Vapriikkiin katsastamaan Ostia – portti Roomaan –näyttely. Pyrimme järjestämään helmikuulle illan, jossa tarjolla jutustelua elämästä Italiassa joko matkailun tai muiden kokemusten kautta.

Erilaisia mainoksia tilaisuuksista olet saanut postiisi viime aikoina. Tämä siksi, että emme pienehkönä yhdistyksenä voi kaikkea teille järjestää ja toisaalta ainakin minusta on mukava sekä tarjota teille erilaisia mahdollisuuksia että helpottaa muita yhdistyksiä löytämään lähtijöitä retkilleen. Myös yhteistyössä muiden ”kieli- ja kulttuuriyhdistysten” olemme mukana, ja sen tuloksista tiedotamme, kun kerrottavaa on.

Millaista toimintaa sinä haluaisit yhdistyksemme järjestävän? Johtokunta ottaa mielellään toiveita ja ideoita vastaan.

Toivottavasti tapaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti